VirtueMart

WooCommerce

Others

Docs

Support

Blog

About

Advanced Ordernumbers for VirtueMart

IMPORTANT ANNOUNCEMENT: Plugin development ceased, all plugins made available freely (GPL)

With great sadness we have to announce that we are ceasing development of all our VirtueMart, WooCommerce and Joomla plugins. Effective immediately, all our plugins -- even those that were paid downloads -- are made available for free from our homepage (GPL license still applies), but we cannot and will not provide any support anymore.

It has been a great pleasure to be part of the thriving development communities of VirtueMart as well as WooCommerce. However, during the last year it became painstakingly clear that in addition to a full-time job, a young family and several other time-consuming hobbies at professional level (like being a professional singer) the plugin development and the support that it requires is not sustainable and is taking its toll. It has been an honor, but it is now time to say good bye!

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: [SOLVED] we have some issue

we have some issue 05 Oct 2014 21:58 #1

  • team@pxp.es
  • team@pxp.es's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Posts: 3
hello when we aply the pluging and later in check out car we have this mensage:

plgVmOnUserOrder, orderDetails=stdClass Object
(
[virtuemart_order_id] =>
[virtuemart_user_id] => 2078
[virtuemart_vendor_id] => 1
[customer_number] => JOfc4e3f0be
[order_total] => 83.5
[order_salesPrice] => 40.5
[order_billTaxAmount] => 0
[order_billDiscountAmount] => 4.5
[order_discountAmount] => 4.5
[order_subtotal] => 40.5
[order_tax] => 0
[order_shipment] => 43
[order_shipment_tax] => 0
[order_payment] => 0
[order_payment_tax] => 0
[order_discount] => 4.5
[order_status] => P
[order_currency] => 47
[user_currency_id] => 47
[user_currency_rate] => 1
[virtuemart_paymentmethod_id] => 13
[virtuemart_shipmentmethod_id] => 37
[order_number] =>
[order_pass] =>
[order_language] => es-ES
[ip_address] => 87.217.12.xx
)

format_number, nrtype=0, global=0, count=3, format=#-102014, counterfmt=, raw fmt=#-[month][year]

q1=SELECT `count` FROM `#__virtuemart_shopper_plg_ordernumber` WHERE `number_type`=0 AND `number_format`=""

existing=2, q=UPDATE `#__virtuemart_shopper_plg_ordernumber` SET `count`= "3" WHERE `number_type`=0 AND `number_format`=""


where the issue?

thanks in advanced

Jose Navarro

Please Log in or Create an account to join the conversation.

we have some issue 06 Oct 2014 00:03 #2

Dear Jose,
Thank you for the report. In fact, we apparently uploaded a test version by accident.
That test version just had three additional debug calls to print out some internal information for debugging. Those were of course to be removed for the release, but we uploaded the wrong zip file yesterday...

We have now released a corrected version 1.13, which simply removes those three debug statements.
Please download and install the plugin again.

Sorry for the inconvenience,
Reinhold

Please Log in or Create an account to join the conversation.

we have some issue 06 Oct 2014 01:01 #3

  • team@pxp.es
  • team@pxp.es's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Posts: 3
Yes you have reason, by now it´s working and the popus issue mensage was solved too

thanks

bye

closed

Jose

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[SOLVED] we have some issue 06 Oct 2014 01:01 #4

  • team@pxp.es
  • team@pxp.es's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Posts: 3
Problem solved.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1

VM - Shopping cart

 x 

Cart empty

Login Formular